Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних

Невеликий приватний будинок

Будинок площею 107м² розташований неподалік Києва, поблизу соснового лісу. Проект інтер'єру виконаний у мінімалістичному стилі та у стриманих тонах. У будинку вмістилося 3 спальні, 2 санвузли та кухня-вітальня з виходом на терасу. Основною вимогою від замовника була практичність і з цим завданням ми впоралися.
Цілі проекту
Основною вимогою від замовників було продумати кухню-вітальню, щоб там було комфортно проводити більшу частину часу у будинку. За відтінками попросили зробити максимально нейтрально-попелясті кольори, за винятком санвузлів. І однією з важливих вимог було: розширити санвузол у майстер-спальні: а також зробити в гостьовій спальні робоче місце.
Рішення
Оскільки несучі стіни будинку, стримували нас у глобальному переплануванні, ми продумували і проробляли всі можливі варіанти планувального рішення, щоб замовникам було комфортно. У результаті постраждали лише дві перегородки, які значно краще вплинули на фінальний результат.
Планування
У цій ситуації впливали на планувальне рішення здебільшого за допомогою меблів та декоративним оздобленням стін.
Концепція
Основною ідеєю було створити мінімалістичний інтер'єр, який має спокійні відтінки, але водночас не нудний і з акцентними елементами. І якщо вам здається, що зараз він виглядає трохи темним, то в перших варіантах, за бажанням замовника, стіни були скрізь чорними, як у гостьовій спальні. В цьому проекті максимальна увага приділялася вузлам стелі, підлоги та всіх примикань - вздовж усіх стін у нас йде тіньовий шов, плінтус прихованого монтажу і присутні інші елементи мінімалізму, а також велика кількість підсвітки.
Кухня-вітальня
Майстер-спальня
Гостьова спальня із санвузлом
Дитяча спальня
Резюме
Ми створили практичний, стильний та зручний інтер'єр приватного будинку для сімейної пари. Розробили детально кожне приміщення та всі вузли. Покриття для підлоги в будинку повністю виконане з плитки з теплою підлогою. Продумали компактну, але містку систему зберігання. Базові та декоративні матеріали, використані у роботі, задали загальний сучасний тон.
Робоча група
Дизайнер – Андрій Глущенко
Архітектор - Наталія Кульбашна
3D візуалізація - Андрій Васильків