Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних

Квартира холостяка

Об'єкт знаходиться в ЖК Галактика, зі звичним плануванням однокімнатних квартир площею 46,6 м - зустрічає маленький коридор, окрема кухня і кімната, санвузол і лоджія. Залишати в сучасному житті таке зонування морально заборонено, тому що людині приємніше перебувати в приміщеннях з відкритої площі з більшою квадратурою. У результаті вдалося зробити 3 кімнати і просторий коридор.
Цілі проєкту
Власник квартири – молодий замовник, у якого гарний сучасний смак. Необхідно було розробити дизайн інтер'єру в сучасному мінімалізмі, але створити затишну обстановку.
Планування
Спочатку у квартирі було 2 основних приміщення, у кожному з яких відчувався тісний простір. Тому всі варіанти планувального рішення, які ми розробили відразу були з об'єднаною кухнею-вітальнею і без перегородки до передпокою. За дверима залишалася спальня та санвузол, а у фінальному варіанті планування зупинилися на розсувній системі, яка при побажанні зможе відокремити зону вітальні від решти простору.
Концепція
Спокійні відтінки, натуральні матеріали, нестандартний куточок зони кухні-їдальні. У невеликій вітальні вистачило місця для предмета мистецтва та для телевізора з розкладним диваном. У спальні створили затишну атмосферу за рахунок дерев'яних настінних панелей.
Загальний простір квартири
Передпокій, кухня-їдальня та вітальня є одним простором, але кожна зона відокремлена різними елементами. Між передпокоєм та кухнею-їдальнею - рейки, вітальня з кухнею-їдальнею розділені скляною розсувною системою з горизонтальними рейками.
Спальня
Спальня виконана у двох відтінках - коричневому та чорному, дерево створює затишок, а чорний колір доповнює його та контрастує, а також розділяє підлогу з дерев'яними панелями, шафа виконана також у чорному кольорі.

Санвузол

Санвузол повторює кольорову палітру усієї квартири, крім використання дерева. У зоні душової зроблено світлову стелю і зона душа виділена темною плиткою, в кутку захована пральна машинка з бойлером у шафі, яка виконана з МДФ у відтінок стіни.
Резюме
Ми продумали дизайн кожного сантиметру простору та створили незабутню атмосферу. Але були обмеження щодо бюджету, в які ми практично вписалися. Усі використані матеріали ретельно підбиралися разом із господарем квартири. Колірне рішення допомогло витримати спокійну атмосферу простору, а функціональне зонування квартири виконано на основі потреб та способу життя замовника.
Робоча група
Дизайнер – Андрій Глущенко
Архітектор - Наталія Кульбашна
3D візуалізація - Анастасія Толочна