Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних

Затишні апартаменти


Квартира в ЖК Central Park розроблялася під здачу у довгострокову оренду. З однокімнатної квартири зробили квартиру студію площею 53м². Матеріали використовували зносостійкі, але про натуральність теж не забували, таким чином стіни та кухня виконані зі шпону, а стіни за тв та узголів'ям ліжка зі сланцю. Спальню із санвузлом відокремлює скляна розсувна перегородка, яка чітко розділяє загальний простір від особистого, а на кухні стіну прикрасив стабілізований мох.

Цілі проекту

1. Зробити зону вітальні максимально просторою, об'єднавши її з обідньою групою та кухнею.
2. Стильове рішення інтер'єру – бетонна стеля в зоні вітальні, оздоблення стін деревом, тепле підсвічування, натуральний камінь та мох. Це все сучасний стиль виконаний у темних відтінках, але з акцентними елементами.
3. Виходячи з того, що квартира розроблялася під здачу, передбачили максимально комфортне зонування та планування для людини, з великою кількістю місць для зберігання, які займають мінімум простору.

Планування

У невеликому передпокої розташували шафу для верхнього одягу та для взуття, яка так само є декоративним підсвічуванням у зоні кухні-їдальні. Оскільки передпокій, кухня, їдальня та вітальня - єдиний простір, ми зробили зонування за допомогою стелі, залишивши її бетонну. Продовженням шафи зі скляним фасадом є скляна перегородка, яка відокремлює спальню та вбиральню від загального простору.

Концепція

Основна концепція будувалася під одну людину або пару, яка більшість свого часу проводить поза домом. Але з радістю повертатиметься після важкого дня в спокійну, приглушену від насичених відтінків квартиру і насолоджуватиметься підсвічуванням, м'якими якісними меблями, текстурою дерева та каменю. А вранці вам не захочеться залишати цей простір, тому що стіни так і просять залишитися і повалятися ще кілька хвилин.

Кухня-вітальня та зона передпокою

Спальня з гардеробною

Санвузол

Резюме
Ми постаралися, щоб кожен, хто б не жив у даній квартирі, відчував себе максимально комфортно. Врахували всі особливості потреб людини і створили затишний простір у темних тонах, але з великою кількістю сценаріїв освітлення. При проектуванні простору ми завжди зацікавлені в принципах біофільного дизайну, щоб створити зв'язок із матеріалами та навколишнім середовищем, а також людини та її квартирою.

Робоча група

Дизайнер – Андрій Глущенко

Архітектор - Наталія Кульбашна

Фотограф - Антон Критський