Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних
Апартаменти площею 52м² розташовані на 9 поверсі в ЖК Central Park з хорошим оглядом на вулиці міста. Велика кількість вікон, грамотне використання простору та матеріалів, надають приміщенням особливі, логічні риси, що запам'ятовуються.
Цілі проєкту
Власник апартаментів поставив перед нами три основні завдання:

1. Зробити нестандартну квартиру, у сучасному стилі, для молодої пари;
2. Розмежувати призначення різних приміщень, відокремивши їх друг від друга;
3. Візуально розширити житловий простір, не йдучи в концепцію квартири-студії.

Рішення

Апартаменти є кутовою частиною будинку з великими панорамними вікнами, але довгим коридором у передпокої, а при вході, навпроти шаф - зробили велике дзеркало з підсвічуванням, таким чином розширивши простір. Вхід у санвузол організували з коридору, простір кухні-вітальні об'єднали, отримавши таким чином основну зону проведення часу мешканців. Зону спальні відокремили в окреме приміщення зі своєю гардеробною шафою та фітозоною.

Планування

У рамках заданої концепції розробили різні варіанти планувань, спільні ідеї яких ми об'єднали в основну робочу версію. В основу фінального планування лягла невелика кухня, об'єднана з вітальнею, а також рішення з гардеробною, що переходить у кухню.
Концепція
Базова концепція будувалась на принципі використання нестандартних рішень у кожному приміщенні, для створення інстазони у будь-якому куточку апартаментів. Головне приміщення — кухня-вітальня, в якій нам важливо було застосувати яскраву домінанту — кам'яний шпон із підсвічуванням та стіну зі стабілізованого моху. У квартирі не планувався обідній стіл, тому ми розташували великий кухонний острів, який зонував велике приміщення без стін або перегородок.
Кухня-вітальня
Журнальний столик, зроблений за нашими ескізами зі скла та каменю, є центральним елементом у зоні вітальні, а диван розташований для комфортного перегляду картини на проекторі вдень. Окрему естетику на кухні створює кам'яний шпон із підсвічуванням у зоні фартуха. Сидячи за барною стійкою біля моху, є відчуття, що ти перебуваєш на природі, а не в квартирі.
Спальня
Декоративна штукатурка із ефектом бетону; стіна за узголів'ям ліжка з імітацією білого мармуру; ліжко від Interia; зелена зона біля однієї з тумб, з імітацією сонця з натяжної стелі; шафу в спальні так само не оминули і зробили скляні дверцята з підсвічуванням полиць. Всі ці елементи створюють сучасний та комфортний простір.
Санвузол
Замовнику настільки сподобалось використання кам'яного шпону з підсвічуванням на кухні, під час розробки дизайн-проекту, що було прийнято рішення використати його не тільки в кухні, але і в зоні душової. І це явно стало ще однією особливістю дизайну даної квартири.
Резюме
За допомогою розробленої концепції нам вдалося повністю перетворити кімнати та їх різні житлові призначення. Величезне дзеркало в передпокої з RGB підсвічуванням, душова і кухня з кам'яним шпоном з підсвічуванням, стіна зі стабілізованого моху, проектор у вітальні та приліжкова оранжерея зі стелею, що світиться. Базові та декоративні матеріали, використані у роботі, задали загальний сучасний тон.
Робоча група
Дизайнер – Андрій Глущенко
Архітектор - Наталія Кульбашна
Фотограф - Антон Критський