Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних

Квартира футболіста

Квартира, площею 54м², розташована на 9 поверсі в ЖК Саванна Сіті з видом на ліс і поле. Грамотна організація простору та підбір матеріалів зробили із квартири комфортний простір для проживання двох осіб.

Цілі проекту

Власник квартири поставив перед нами три основні завдання:
1. Зробити нестандартну квартиру у сучасному стилі;
2. Використовувати якнайбільше дерева та світлих відтінків;
3. Візуально розширити житловий простір, не йдучи в концепцію квартири-студії.

Рішення

Геометрія квартири — довгий прямокутник, через що освітлення всієї квартири, світлом із вікна, за плануванням забудовника, було неможливим. Ми змінили простір таким чином, щоб світло було навіть у найвіддаленій точці квартири, від вікна. Кожен простір продуманий максимально ергономічно та практично. Одна з особливостей концепції: реалізація скляної міжкімнатної перегородки, світлі стіни та натуральні матеріали.

Планування

У рамках заданої концепції розробили різні варіанти планувань, спільні ідеї яких ми об'єднали в основну робочу версію. У фінальному плануванні лягла невелика кухня, об'єднана з вітальнею, а також рішення з вбиральнею в проїідній зоні. У такому інтер'єрі скляна перегородка дозволить сонцю освітлювати вітальню, котра розташована углибині квартири.

Концепція

Базова концепція будувалась на принципі використання нестандартних рішень у кожному приміщенні, для кращої освітленості у кожному куточку квартири. Головна зона — кухня-вітальня, яку нам важливо було зробити просторою та практичною, оскільки площа квартири зовсім невелика. Ми розташували кухонний острів, який зонує приміщення без стін або перегородок. Балкон засклили і зробили лаунж зону, де приємно випити кави вранці, а ввечері – насолодитися келихом вина.

Кухня-вітальня

Спальня

Лаунж зона та передпокій

Ванная комната
Резюме
За допомогою розробленої концепції нам вдалося повністю перетворити квартиру від забудовника, зі стандартним планувальним рішенням, створивши затишок та практичність. Світлі стіни додали світла, бетонна стеля - надала родзинки, а дерево створило комфорт у цій квартирі.
Робоча група
Дизайнер – Андрій Глущенко
Архітектор - Наталія Кульбашна
3D візуалізація - Олександра Фадєєва