Зв'язатися з нами
Заповніть форму нижче
Згоден з політикою обробки персональних даних

Будинок у сосновому лісі

Цей проект для нас особливий, оскільки для замовників ми хотіли створити атмосферу заміського затишку, а також підкреслити його розташування. У проекті переважає велика кількість вікон, грамотне використання простору та матеріалів, які надають приміщенням особливі витончені риси, що запам'ятовуються.
Цілі проєкту
Виходячи з особливостей та узгоджених побажань замовників, перед нами стояли такі цілі:

1. Поєднати кухню та вітальню, щоб проводити основну частину часу в одному приміщенні та приймати гостей, з чудовим видом на сосновий ліс.
2. Спроектувати майстер-спальню, де є ціла система приміщень із власним санвузлом та вбиральні.
3. Зробити невелику дитячу з робочою зоною та ігровою, де будуть усі необхідні умови для комфортного проживання дитини.
Планування
Дизайн мав різні правки та доповнення, що й зробило наш проект більш завершеним та лаконічним. В основі фінального планування лягла кухня, об'єднана з лаунж-зоною з другим світлом. На першому поверсі розмістили приміщення загального призначення та гостьову спальню, а спальня господарів та дитяча, знаходяться на другому поверсі. Також було прийнято рішення реалізувати прохідну зону коридору та втілити ідею зеленого куточка під консольними сходами.
Концепція
Ми створили дизайн проект таким чином, щоб він був частиною природи. Додали зелений куточок, не лише на першому поверсі, а й розмістили зелень на плоскій покрівлі. Також, не пропустили можливість зробити простір світлим за допомогою великих вікон, а тераса на даху будинку дозволяє сповна насолодитися тишею та обстановкою навколишньої природи.
У даному проекті ми зробили ставку на освітлення та дизайн сходів, спроектувавши консольні сходи зі скляними поручнями, за допомогою яких досягли легкості простору.

Перший поверх
Дотримуючись грамотного зонування, ми розташували на першому поверсі приміщення загального призначення: лаунж-зону, кухню-їдальню, вбиральню, санвузол, а також гостьову спальню. Перший поверх був спроектований з метою функціональності та комфорту як для мешканців будинку, так і для близьких, які зможуть приїжджати в гості, щоб провести час разом.
Другий поверх
Другий поверх – це зона особистого простору для всієї родини. Тут розташовані дві спальні, кожна з яких має власний санвузол. У майстер-спальні ми розташували бьюті-зону, спроектували прохідну вбиральню і у ванній кімнаті організували невеликий простір таким чином, щоб комфортно розмістилися ванна з душовою. Всі матеріали екологічні та надійні, а також ми подбали про невелику ігрову зону в дитячій, де дитина зможе проводити час.
Тераса на даху
Не менш цікавим рішенням було розташувати терасу на даху будинку, оточеного соснами. Тераса з перголою, міні-кухнею та вогнищем дозволила збільшити загальний простір території будинку та надати особливої ​​атмосфери.
Резюме
Нам вдалося втілити всі побажання замовників, створивши витончений та стильний дизайн всього простору. Основним завданням цього проекту було продумати комфорт для кожного члена сім'ї, що було реалізовано на об'єкті. Ми органічно вписали будинок у навколишнє середовище за допомогою зелені, яку розмістили на терасі.
Рабочая группа
Дизайнер – Андрій Глущенко
Архітектор - Наталія Кульбашна
3D візуалізація - Марина Статілко